Menu

Niajo

El Restaurant Espanyol Niajo a Pequín, valorat per la seva cuina de fusió entre tradicional i contemporània, i per la seva excepcional paella, està considerat un dels millors del gegant asiàtic.
Al 2012, el seu propietari i xef Àlex Sánchez, ens va encarregar el redisseny complet del restaurant i de la seva identitat visual corporativa.

A RiceUp ens vem encarregar des de la reforma dels interiors i el redisseny del logotip, fins de la fotografia i el seu lloc web.
Una feina completa que ha situat al restaurant Niajo al lloc que es mereixia.

Un dels pilars més importants de la reforma integral del restaurant va ser el disseny d’interiors.

Amb una decoració sòbria i càlida, els materials naturals, i la combinació dels materials naturals i de la mescla d’il·luminació directa i indirecta, es va crear una atmosfera única i acollidora.
La intenció principal va ser fer que el comensal focalitzara l’atenció en els plats i en els acompanyants, creant així una experiència agradable no només pel paladar.
Destaca l’ús de materials reutilitzats, reciclats o procedents de fonts sostenibles. Les parets, construides amb totxo d’enderroc de la propia ciutat i l’ús de ceràmica descartada per la creació del mosaic tipus “trencadís” son només uns exemples.

Amb la bona experiència del client, l’èxit està servit.

A l’hora de redissenyar el logotip, vem voler mantindre l’essència de l’anterior. D’aquesta manera, vem conservar l’element original de la paella però com un element més abstracte incorporat a la lletra O del nom.

La tipografia respòn a les formes orgàniques sugerides per l’essència mediterrània i la tasca artesanal d’un restaurant de la seva categoria.

El disseny de totes les cartes i menús, es va realitzar seguint els mateixos criteris que a la resta d’elements de l’identitat visual de la marca. En aquest cas es va voler emfatitzar la varietat i el colorit de la cuina mediterrània.

Les il·lustracions creades són representacions abstractes dels elements característics de la cuina espanyola.

Estil fresc, net i dinàmic. La pàgina web es va dissenyar per la necessitat d’una estructura clàssica i senzilla. Es van utilitzar els colors vius i les linies clares, característiques de la nova imatge del restaurant, seguint l’estil marcat per la imatge corporativa.
Visita la web

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!